Benvingut a Gestase

GESTASE presta els seus servicis en l’àmbit de l’assessorament fiscal, laboral, comptable i jurídic i naix de la idea de fer les coses d’una altra manera per a no ser una assessoria més, sent l’objectiu donar un tracte professional i pròxim al client a preus assequibles i no abusius.

El nostre despatx està inscrit en el Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials de València, donant per tant la màxima garantia de professionalitat i responsabilitat als usuaris dels nostres servicis.

El nostre èxit depén de:

 • Qüestió de Confiança

  Des de GESTASE es treballa amb l’objectiu d’aconseguir la confiança dels nostres clients per mitjà d’un assessorament professional i integral. La ferma aposta per l’atenció de les relacions humanes i d’un tracte pròxim i de qualitat són les bases dels nostres servicis.

 • Adaptats a les seues necessitats

  GESTASE compta amb una estructura organitzacional per 5 departaments ben definits: Fiscal, Laboral, Comptable, Jurídic i Segurs que comprenen tots els servicis integrats tant a societats com a autònoms i particulars. Organitzats i direccionados davall la mateixa directriu: el contacte continu amb el client i la disposició absoluta davant de les seues consultes i necessitats.

 • Clients

  Els servicis que oferim cobrixen les necessitats tant de Professionals com d’Autònoms, Societats Limitades, Societats Anònimes o Comunitats de Béns i particulars o persones físiques.

 • Equip

  GESTASE ho formen un equip jove de professionals, titulats en matèries com ara Administració i Direcció d’Empreses, Relacions Laborals i Dret, amb experiència contrastada de més de 10 anys. A més treballem amb una sèrie de col·laboradors que ens aporten un valor afegit, el seu coneixement i professionalitat en distintes matèries complementen la nostra oferta de servicis amb la garantia que això suposa.

El nostre Equip:

Jose Ramón Suárez - Gerent - Llicenciat en Admón. i Direcció d'Empreses per la Universitat de València.

Col·legiat en l'Il·lustre Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials de València. Va començar la seua carrera professional en el 2006 en el sector de la banca i finances, passant posteriorment a l'assessoria fiscal i comptable de professionals i empreses. En este temps ha acumulat àmplia experiència en fiscalitat, comptabilitat, laboral, mercantil i administració pública.Enrique Medina - Advocat - Llicenciat en Dret per la Universitat de València.

Col·legiat en l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València. Compta amb mes de 15 anys d'exercici professional en el seu bufet dirigint amb èxit casos en totes les branques del dret, especialista en dret civil i segurs i en administració de finques.
Victòria Company - Laboral - Llicenciada en Dret per la Universitat de València.

Col·legiada en l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València. Compta amb més de 12 anys d'exercici professional en el seu despatx professional com a assessora laboral i especialista en dret laboral.


Jacobo Rangel - Arquitecte Tècnic - Diplomat en Arquitectura Tècnica per la Universitat de València.

Col·legiat en el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de València. Va començar la seua carrera professional l'any 1996 com a arquitecte tècnic, ampliant els seus coneixements en 2009 com a Enginyer de Materials i en 2010 com a Enginyer d'Edificació. I especialitzat en projectes d'activitat i assessorament des de la selecció del local, normativa a complir, treballs de reforma i gestió de llicències.Rubén Perez - Diseñador Gráfico y Desarrollador Web